Бурканчета и мелнички за подправки

Author: Design Studio WWW

Partner: www.wellysslaser.pl

Аксесоари

Аксесоари

Предназначение на аксесоарите

Билките и подправките, с които разполагаме е важно да бъдат правилно съхранявани. В описанието на всеки един продукт, предлаган от нас има наши съвети за правилното му съхранение. Освен това ви предлагаме и добър избор от аксесоари за подправките и билките, които ще закупите от нас, а и за тези които вече притежавате. Опитайте се да не излагате на светлина съдовете, в които са подправките или поне тези, в които съхранявате по-големи количества от тях, да са в шкаф и на тъмно. Аромата на пиперите е много по-силен ако го смелите непосредствено преди употреба, за това е хубаво да използвате пипера с мелничка. Същото се отнася и за доста от другите подправки - лимоново стърготини, пипер лонг, сушени домати, джинджифил корен и др.

Полезни съвети

На всеки от нас, в даден момент му се е налагало да прехвърля една подправка от един съд в друг. Важно е да знаем, че трябва винаги да измиваме, почистваме и подсушаваме добре съда, в който ще сложим подправката. Така я предпазваме от разваляне, смесване на ароматите на различните билки и подправки, предотвратяване на развитието на микроорганизми от застояли и стари подправки.

Надписването на бурканчетата и солничките е може би най-малкия проблем в една кухня. Но какво става, когато преди празници бързаме, нямаме време, гостите ще дойдат всеки момент и объркаме солта със захар или сладкия червен пипер със лютия!! Ние сме се погрежили и за този малък проблем и ако имате предложения или нужда от нещо различно сме насреща да го обсъдим.

Дисплей: Списък / Решетка
Покажи:
Сортиране по:
Буркани от стъкло
Буркан от стъкло с винтова капачка, подходящ за подправки и билки.
2.40 лв.
Бурканче за подправки
Буркан от стъкло с винтова капачка, подходящ за подправки и билки от 300мл.
1.80 лв.
Бурканчета за подправки
Бурканчета от гланцова пластмаса с винтова капачка, прозрачни, подходящи за подправки и билки. Възможно е поставянето на етикет на капачката.
1.90 лв.
Буркани пластмаса
Буркани от пластмаса с винтова капачка, подходящи за подправки и билки.
0.69 лв.
Етикети за подправки 15бр
Етикетите са предназначени за залепване върху бурканчета, солнички, кутии и др. Направени са от самозалепващ стикер. Етикетите са по 15бр в комплект с размер 35мм в диаметър. Ламината би направил етикетите по-издръжливи на всякакви мазнини, вода, светлина и др.
5.00 лв.
Етикети по желание 10бр
Етикетите са предназначени за залепване върху бурканчета, солнички, кутии и др. Направени са от самозалепващ стикер. Етикетите могат да бъдат с различна форма и размер, по желание на клиента. Съдържанието на етикета също може да се променя по изискване на клиента. Ламината би направил етикетите …
7.00 лв.
Етикети стандарт 15бр
Етикетите са предназначени за залепване върху бурканчета, солнички, кутии и др. Направени са от самозалепващ стикер. Етикетите са по 15бр в комплект с размер 42х19мм 3бр и 12бр 37х19мм. Ламината би направил етикетите по-издръжливи на всякакви мазнини, вода, светлина и др.
3.00 лв.
Мелничка стъкло - 100мл
Мелничка от стъкло, подходяща за подправки и билки.
4.80 лв.
Солничка стъкло - 100мл
Солничка от стъкло, подходяща за подправки и билки 110мл. Може да се използва и като малко бурканче. Опции за посоляване - 5бр. Хромирано капаче.
3.00 лв.
Солничка метална 200мл
Солничка от метал, подходяща за подправки и билки.
3.20 лв.